oktober 18, 2018

Over ons

Waar komt de liefde voor koffie vandaan?

De passie voor koffie is ontstaan in mijn eerste leerjaar op de hotelschool. Tijdens mijn eerste stage periode bij restaurant Kronenburg in Amstelveen kwam ik voor het eerst in aanraking met een half automaat espresso machine. Eén van mijn collega’s liet mij zien dat je ook ‘latte art’ kon toepassen op een cappuccino. Sinds dien versleet ik liters melk om de juiste techniek onder de knie te krijgen.

Waar komt de naam KoffieBoertje vandaan?

Mijn opa was vroeger de melkboer op dorp, waarna mijn vader en oom later samen de rijdende winkels introduceerde ‘SRV man’. Maar in de volksmond zijn zij tot op de dag van vandaag altijd nog de melkboer en zelf word ik tot op de dag van vandaag ook altijd nog aangesproken met de vraag; “Ah jij bent er zeker één van de melkboer?” Van melkboer tot koffieboer.. De naam Koffieboertje stamt dus eigenlijk af van het beroep van mijn opa.

Waar staat het bedrijf KoffieBoertje voor?

Wij staan er voor om als koffie cateraar onze gasten de ultieme koffie ervaring te geven door middel van beleving en kwaliteit.

Onze karakteristieke espresso bonen zijn zorgvuldig geselecteerd op geur, kleur en smaak. Onze Piaggio Apé is de absolute eyecatcher op ieder evenement en tot slot misschien wel het belangrijkste van alles een gedreven en gepassioneerde barista die streeft naar pure kwaliteit.

Het concept van KoffieBoertje

Ons concept voor een mobiele koffiekar op locatie is op basis van All-in service. In een offerte bieden we alles aan inclusief onbeperkt koffie & thee varianten, disposables en alle benodigdheden. Daarnaast kunnen er verschillende mogelijkheden worden toegevoegd zoals ambachtelijke bonbons, ‘Lekkere koffies’ (18+) en grootmoeders taarten. Daarnaast kunnen we overige wensen altijd met de klant bespreken om zo de perfecte beleving te creëren voor iedere gelegenheid.

Offerte aanvragen